Volontiranje

Jedinstvena volonterska arheološka avantura: kombinacija nauke, energije, duhovnosti, iscjeljenja i volontiranja

Postani Volonter

Od 2010. godine, Fondacija Bosanska piramida sunca organizuje izuzetno uspješan godišnji program volontiranja. Za razliku od većine arheoloških nalazišta, iskopavanja Bosanske piramide otvorena su za sve koji žele dati svoj doprinos. Nisu potrebna nikakva iskustva ili akademske kvalifikacije, ali očekujemo da će osobe biti znatiželjne, strastvene, uzbuđene, željne učenja i sretne zbog upoznavanja drugih istomišljenika iz cijelog svijeta. Također, budite spremni da se malo zaprljate! Posao je fizički, ali postoje zadaci na terenu koji odgovaraju svim sposobnostima i spretnostima.

Obzirom na nesigurne uslove putovanja i nametnute restrikcije kretanja predlažemo da nas kontaktirate prije rezervacije programa “Ekspedicije” radi provjere popunjenosti. Naš program “Samo volontiranje” je dostupan i predlažemo ga s većom sigurnošću.

Ekspedicije sa arheološkim volontiranjem

All inclusive ponuda. Svi učesnici imat će priliku da daju svoj doprinos istraživanju koje se odvija širom Bosanske doline piramida

Provjerite dostupnost ovog programa tokom 2021. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Samo volontiranje

Polaznici ovog programa mogu slobodno odabrati smještaj iz širokog izbora kvalitetnih i lokalno dostupnih: soba za iznajmljivanje, apartmana, hostela i hotela.

✔ Preporučujemo ovu ponudu ✔

VIŠE INFORMACIJA