Prelijepo proljetno vrijeme proteklog vikenda je izmamilo brojne posjetioce u najljepši park na ovim prostorima, Arheološko – turistički park „Ravne 2“. A pored uživanja u prirodi iz Fondacije se maksimalno trude da osvježavaju sadržaje ovog predivnog mjesta, ali i spremaju brojne programe za sve posjetioce.

Tako su u nedjelju ljubitelji borilačkih vještina, ali i interesantnih vježbi i programa s kojima su takmičari Taekwondo kluba „Bosna“ oborili i brojne rekorde, uživali u reviji ovog uspješnog kolektiva, kao i u demo vježbama takmičara.

– Novi članovi našeg kolektiva iskoristili su priliku da se predstave pred publikom koja se okupila u parku „Ravne 2“, a nastup su imali i članovi našeg demo tima. Ovo je bila sjajna uvertira pred ono što nas čeka 21.maja upravo na ovom mjestu, a u pitanju je međunarodno taekwodno takmičenje koje organizuje naš kolektiv, na kojem očekujemo nekoliko stotina takmičara iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i zemalja regiona. – kazao nam je Edin Kajević, direktor TKD „Bosna“ Visoko i svjetski i Ginisov rekorder.

I u narednom periodu sve posjetioce parka i Kompleksa Ravne očekuju brojni programski sadržaji, posebno u dane vikenda