Ekspedicije sa arheološkim

volontiranjem

  • All inclusive ponuda

Opis

All inclusive ponuda (smještaj, prehrana, lokalni prijevoz, izleti), preporučuje se volonterima početnicima, zrelim volonterima, te obiteljima s djecom. Ovo je vodeći program Bosanske piramide Sunca gdje će svi učesnici imat priliku da daju svoj doprinos istraživanju koje se odvija širom doline Bosanske piramide.

Radni dani provesti će se u iskopavanjima na Bosanskoj piramidi Sunca, Bosanskoj piramidi Mjeseca, Vratničkoj gomili i drevnom i misterioznom kompleksu tunela Ravne.

Ovaj paket uključuje dolazak i odlazak sa aerodroma, smještaj, doručak i ručak, svakodnevni prijevoz do i od mjesta iskopavanja radnim danima. Također, vikend putovanja sa jednim od iskusnih zvaničnih vodiča Fondacije.

Ovaj paket uključuje i povijesno značajne lokacije i lokalitete prirodnih ljepota; ‘Obelisk iz Bakića’, misteriozni monolit skriven u prelijepim bosanskim šumama, ‘Kamene sfere Zavidovići’ – ogromne kugle slične onima koje se nalaze u Kostariki, i Boračko jezero, jezero koje se nalazi u srcu jedne od bosanskih planina.
Juni – oktobar 2021

Detaljne informacije:

Postanite Volonter

    Spol